Woning met vele mogelijkheden

Gemengd gebruik

Krombekestraat 37, 8691 Stavele
Ref: 17030B
4 slaapkamers
1 badkamer
EPC: 212 kWh/m2

Omschrijving

Restaurant 'De Nachtegaal' is gelegen in het Westhoekdorpje Stavele. Het is een klein en charmant dorp, goed gekend door de talloze wandelaars en fietsers, aan de Franse grens dat zich situeert in de uitgestrekte polders van de landelijke IJzervallei tussen de centrumsteden Ieper, Poperinge, Diksmuide en Veurne. Ook de kust en het West-Vlaamse Heuvelland zijn binnen het half uur bereikbaar.

Restaurant 'De Nachtegaal' is een volledig ingericht restaurant met privé-woonst. Het gebouw kan perfect verder dienst doen als restaurant, maar is een polyvalent pand dat zeker gebruikt kan worden voor andere commerciële activiteiten, zoals B&B, vakantiewoning of zelfs voor het uitoefenen van vrije beroepen.

Het gebouw bevat een restaurant-gedeelte en een privé-woonst. Het restaurant is volledig, kwalitatief en gezellig gerenoveerd. Het is uitgerust met een volledig geïnstalleerde bar inclusief frigo's. In het restaurant zelf is er de mogelijkheid voor het plaatsen van 70-tal 'couverts'. Het restaurant is afgewerkt met een gezellige grill/houthaard. Aan de voorzijde van het gebouw is er ook de installatie en ruimte voor een zonneterras in de zomermaanden. Deze plaats kan ook als ruime parking gebruikt worden.

Naast het restaurant-gedeelte is er een volledig, met toestellen, ingerichte professionele keuken. Naast de keuken is er voldoende berging met koelcel, wijnkelder en diepvriescel. Ook het sanitair blok is volledig ingericht.

De privé-woonst heeft op de gelijkvloerse verdieping een eigen ingerichte moderne keuken met ruime leefruimte. Op het verdiep bevat de woning 4 lichtrijke slaapkamers, een bureau-ruimte, een extra leefkamer, een afgewerkte badkamer (met bad, lavabo, toilet en douche) en een kleine zolderruimte.

Aan de achterzijde van het restaurant bevindt zich tenslotte nog een afgesloten binnenkoer en een bijgebouw dat dienst doet als multifunctioneel atelier. Boven dit atelier is er nog een volledig overdekkende zolderruimte waar de zonneboiler staat en dat dienst doet als stockageruimte voor onder meer het terrasmeubilair.


==> EPC: 212 kWh/m² per jaar
==> stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag
==> Restaurant en woning zijn op vandaag verhuurd.
==> Het gebouw is op vandaag ingericht als restaurant met privé-woonst maar kan perfect dienst doen voor andere doeleinden..
Recente bestemming Niet ingegeven
EPC n° 20110628-0000821701-00000005-8
EPC waarde 212 kWh/m²
212
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Stookolie
Beschrijving verwarming Verwarming op stookolie en hout
Centrale verwarming ja
Schrijnwerk buiten Hout
Beglazing Dubbel glas
Bijkeuken ja
Prijs Info op kantoor
Vrij op na opzeg huurovereenkomst
Tuin aanwezig ja
Aantal douches 1
Aantal openhaarden 2
Aantal garages 1
Instapklaar ja
Bebouwing gesloten
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 6
Bouw oppervlakte 610 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt